Lån over nettet

18 år: Jeg har taget mig et lån

Hey alle. Jeg er lige blevet 18 år, og jeg vil helt vildt gerne have et kørekort. Jeg får bare først min børneopsparing når jeg bliver 21 – selvfølgelig har jeg fået nogle gaver, men det er ikke helt nok til at dække prisen for et kørekort. Alle mine venner har allerede fået et, men jeg er altså lige nødt til at skaffe penge til det… Derfor har jeg taget mig et lån: http://www.billigste-laan-under-25.dk/laan-18-aar, og det er jeg rigtig glad for.

 

Nå, jeg står foran nogle spændende udfordringer, eftersom jeg jo er blevet myndig. Jeg kan nu tage i byen, flytte hjemmefra og en masse andre ting. Jeg kan underskrive en kontrakt selv. Og jeg kan få SU! Det er noget, jeg er rigtig glad for. Jeg elsker Danmark! Jeg glæder mig til selv at komme ud og bidrage til samfundet, det er en ting der er helt sikkert.

 

Nå, jeg vil smutte ud og lave mig en portion morgenmad. Jeg skal snart begynde på en ny skole, og det er jeg rigtig spændt på. Det kan jeg godt fortælle jer! Indtil da vil jeg snuppe mig et kviklån, og det er jeg sikker på er en god idé.

 

Adjøs