Have, Have

Anlægsgartner på Sjælland

Hey alle. Jeg har overvejer lidt, at give min have et nyt friskt pust. Jeg synes efterhånden den er blevet lidt kedelig at kigge på, og hvis jeg skal nå det, inden det bliver vinter skal det være nu. Jeg har i lang tid gået og tænkt over det, men har haft en stressende sommer med en masse overarbejde, så derfor har jeg hverken haft ferie eller meget fritid. Jeg vil derfor gerne have en anlægsgartner til at gøre det for mig, og rigtig gerne her på Sjælland. Derfor har jeg kigget lidt rundt, og har fået anbefalet de her. De virker ret gode, og har set noget andet de har lavet, som jeg rigtig godt kunne tænke mig noget lignende det en af mine veninder, Lisbet, har. Hendes have summer af liv og glade dage, som vi siger…

 

Håber alle har haft en god sommer og passet på dem selv. Nu vil jeg gå ud og stege en håndbøf, jeg kan spise til aftensmad!

Ses 🙂