Fritid og Hobby

Armbånd til kvinder – er det godt nok?

Jeg har fundet et armbånd, som jeg har tænkt mig, at jeg vil give til min kone, men jeg er lidt i tvivl om det er pænt, så derfor vil jeg gerne høre jer. Hvad siger I til det her: http://www.werring.dk/shop/armbaand-3s.html? Det er jeg meget glad for, hvis I lige gider at kommentere omkring. Hehe. Men sådan er det jo. Jeg er en mand, så jeg har ikke så meget forstand på, om kvinder synes sådan noget er flot. Det er en ting, som jeg ikke lige går vildt meget op i nemlig, skal jeg sige jer. Det er det.

Lige nu sidder jeg og ser en film med Rolling Stones. Den hedder Gimme Shelter, og er vildt god.. Det er en dokumentar om da de holdt en stor gratis koncert, hvor selveste Hells Angels var vagter, og det er virkelig vildt, at de kan have fået lov til det, må jeg nok sige.