Fritid og Hobby

Bestiller et rengøringsfirma, det er helt sikkert

Når jeg skal holde nytår i år, så bliver det vildt. Det er stensikkert. Jeg skal nemlig holde nytår hos mig selv, så jeg er vært, og jeg har tænkt mig, at jeg bare vil holde den vildeste fest, som nogle nogensinde har prøvet, og det er en ting, som  er helt sikkert. Nå, men altså, jeg orker jo nok ikke ret meget i dagene bagefter, men der skal jo ryddes op, og det bliver vi nødt til at gøre selv, ville nogle måske mene… Men nej, det gider vi ikke. Det kan jeg godt sige jer. Derfor bestiller vi et rengøringsfirma, Århus, for det kan vi altså lidt bedre forholde os til, kan jeg godt sige jer. Hehe.

Nå, men nu vil jeg lige gå over og handle lidt ind, for det er meget lang tid siden, at jeg sidst har gjort det, og jeg har ikke så meget liggende i mine skabe.