Fritid og Hobby

Brug for god ressourcestyring

Hey folkens!

Som I jo kan se i min titel, så er det her et af de indlæg, hvor jeg beder mine kære læsere om hjælp. Jeg står og skal bruge ressourcestyring, men er ikke helt klar over hvad man skal kigge efter. Jeg har brugt en del tid på at kigge rundt omkring, men kan ikke rigtig finde ud af hvad jeg skal kigge efter, da det er første gang. Dog har jeg kigget på dette, og det tror jeg er noget der dur. Nu vil jeg bare gerne lige høre, om der er nogen af jer, som ved hvordan og hvorledes med sådan noget.

Nu vil jeg hoppe i bad, for jeg har haft en lidt uhyggelig drøm i nat, så jeg vågnede helt badet i sved. Det er ikke lige den bedste start på dagen, men det går jo nok. Det er jo også skønt at starte dagen med et bad, selvom jeg plejer at bade før jeg går i seng, da jeg ikke er typen der er så hurtigt ude af dynerne om morgenen.