Ikke kategoriseret

Dansk restaurant bryder rammerne!

Ja, en dansk restaurant er ingen nyhed, men denne, som der er tale om her, er altså bare lige niveauet over. Jeg er rigtig glad for dansk mad, men det er de fleste jo sikkert også. Den eneste forskel der er på mig og dem er, at jeg hedder i virkeligheden Bo og de andre bruger ordet som et udsagnsord – altså at bo i et hus eller måske endda i en hule. Nej nej, jeg pjatter bare. Nå, men det eneste jeg har tilbage at sige er, at maden derhenne er super god og vi taler altså helt i top! Det er måske endda det bedste, jeg nogensinde har smagt. De taler om, at der kan komme tale om Michelin stjerner og en masse andre medaljer og pokaler. Jeg skulle have været blevet kok i stedet for skole pedel. Jeg ved ikke helt hvordan, det var for jer andre, men jeg kan huske skolens pedel som en kæmpe taber!