Friluftsliv

Dejlig tur, men…

Hej Alle.

Vi er en familie der er utrolig glad fer at bruge naturen i vores fritid. Vi nyder meget at tage vores hund med ug og gå i skoven i Slagelse. På disse ture får min kone og samlet svampe og bær, som vi nyder godt af til vores mad.  Vi har også en hest som vi har opstallet på en gård i nærheden. Forleden da vi vi da også på tur igen hele familien igen og da vi så kom hjem opdagede jeg til min overraskelse, at jeg havde tabt mine nøgler. Til alt held havde vi ladet et vindue stå åbent i badeværelset på første sal. Da jeg havde fået lånt en lang stige hos naboen. lukkedes det mig så at komme ind og få åbnet for de andre. Nu skal jeg så bare finde en som handler med låse i Slagelse og så se at få lavet en kopi af min kones nøgler + et ekstra sæt, som kan gemmes i skuret i haven. Så er der i hvert i fald mulighed for at komme ind, hvis uheldet skulle være ude igen.

Hilsen Torben.