Fritid og Hobby

Dem fra TV

Hej hej..

 

Jeg vil gerne have mig en rigtig rigtig fed og lækker stationær computer, så jeg vil gerne have fat i de der fra TV reklamerne der hedder Leasy. De har vel sådan en computer som jeg ønsker mig, og så kan man vist bare betale lidt om måneden, det passer jo lige til mig 🙂

 

Så skal jeg have installeret en masse fede tegne og design programmer på den. Jeg er blevet hel vild med at sidde og redigrere billeder og designe logoer og hjemmesider og alt det der. Det er bare så fedt at sidde med og jeg kan bruge flere timer på det.

 

Iih hvor ejg glæder mig til at få en god computer, så tror jeg altså at jeg kommer til at bruge det meste af min fritid på at sidde foran den. Så skal jeg bare have placeret den et sted hvor det er nice og sidde og jeg skal have mig en lækker kontor stol.