Friluftsliv

Den årlige skovtur

Dav med jer alle sammen!

Lige nu sidder jeg lige og spiser lidt solsikkekerner, og dem er jeg altså godt nok blevet lidt vild med. Jeg skal ikke kunne sige det med sikkerhed, men jeg er rimelig sikker på, at det heller ikke er det værste at spise. Det er i hvert fald nok bedre end at sidde og fylde sit lille hoved med fedtede chips eller sådan noget. Det er så ærgerligt at chips skal smage så godt, for det er godt nok ofte at jeg sidder og har lyst til at spise noget klamt og fedtet. I kender garanteret selv den fornemmelse.

 

Mine venner og jeg har valgt at udsætte vores påsketur på ubestemt tid, for der er ikke rigtig nogen af os der mener at vejret har været vores årlige påsketur værd, så det er sat på standby, indtil vejret tillader os at køre en tur i skoven og drikke os fulde. Vi har i mange mange år hoppet på cyklen, når det første forårsvejr plejer at ramme Danmark omkring påsken, men i år har den godt nok da lige været lidt bagefter.

Der er virkelig ikke noget som en lille tur i skoven med gode venner. Vi plejer også altid at have lidt forskellige spil med, og nogen af os har også vores hunde med. Så er der altid lidt sjovt at lave sammen med vennerne.

Nu hvor vi stadigvæk har lidt tid før forårsvejret rammer os, så tænker jeg lidt på, om jeg skal finde noget aktivitetslegetøj til hunde, så vi kan give dem noget sjovt og nyt at lege med ude i naturen. Ellers er en lille gren eller kæp jo altid en sikker vinder, i hvert fald ved min hund Rex.