Håndværk

Den bedste elektriker i Horsens?

God fredag til alle jer, kære læsere!

Så er weekenden lige på trapperne, og jeg kan næsten allerede smage det dejlige øl, som jeg skal ud og svælge senere. Jeg skal til en lille mild form for Oktoberfest her hjemme i Danmark. Det er måske lidt tyndt at sammenligne det med en ordenlig tysk Oktoberfest, men ikke desto mindre så er det er altså hvad de kalder det. For mig kan det være det samme, nemlig bare en god undskyldning for at drikke lidt for meget øl. Jeg har allerede planlagt med en god ven, som ikke har nogen planer, at han skal være min chauffør i aften. Det er så pænt af ham, at han gider det. Men nok om det.
Nu vil jeg hellere lige tale omkring det, som jeg egentlig ville skrive dette indlæg om. Nemlig om der er nogen af jer derude ved computerskærmene, om I kender til en rigtig god elektriker i eller omkring Horsens, som jeg kan bestille til at lave noget El-halløj? Hvis der er det, så vil jeg hjertens gerne have en kommentar til dette indlæg, og så skal jeg selvfølgelig nok lige fortælle dem, at jeg har fået henvendelsen fra jer. Ja, det var så lidt. Det er altid godt med lidt god credit fra venner og bekendte. På forhånd tak. Farveller.