Friluftsliv, Have

Den dejlige sne

Yes! Så kom sneen endelig. Det er virkelig noget som jeg ser frem til hvert evig eneste år. Jeg elsker virkelig Danmark overdrevent meget når det sner, for så bliver det danske land simpelthen så smukt. Jeg ved næsten ikke noget bedre end at rende rundt i gaderne, skovene og alle andre steder når det sner, eller lige efter det har sneet. Hele landet ligger og ser så dejligt fredfyldt ud, og jeg kan næsten ikke beskrive hvor beroligende det virker på mig. Det er så dejligt!

Nu vil jeg snart hoppe ud og tænde min snerydder, for det er jo lovpligtigt at rydde området foran ens eget hus, og det kan jeg da egentlig også godt forstå. Det rør mig heller ikke det mindste at jeg skal ud og traske lidt rundt i sneen, for jeg har jo lige fortalt jer, at jeg elsker sneen så herre meget.

Nå jeg kan fornemme at sneen kalder nu, for man skal jo have ryddet sine fortove inden klokken 7, så jeg er ved at have en lille smule travlt 🙂