Ikke kategoriseret

Det der med at investere i en brændeovn

Jep, det er så fedt, for jeg har netop fået en stor drøm opfyldt, for jeg har fået mig en brændeovn, og det har godt nok været lidt af en fornøjelse allerede, så det er jeg jo rigtig glad ved, hvis man kan sige det sådan. Og det er jeg nu helt overbevist om, at man godt kan, for det er sådan noget, som jeg gør mig godt i, og det er jo simpelthen for fedt.

Tror jeg vil ud at løbe mig en lillebitte tur, for det kan jeg så godt lide, og det er jo fordi, at jeg elsker det. Det giver mig et overskud i hverdagen, som jeg slet ikke kan forklare hvor glad, jeg er for, at jeg har. Men nok om det. Jeg vil ud at købe lidt forskellige ting, og det er fordi, at det gør mig glad sådan noget, og er der noget, som er bedre end det? Ellers har jeg det godt, og jeg vil ønske jer en rigtig god dag.