Ikke kategoriseret

Det er blevet tid til at få lavet en efterisolering

Jeg har fået et dejligt hus – eller det er nogle år siden efterhånden. Men der mangler stadig at blive lavet en del, og det kan jeg altså først få lavet, når jeg har kigget lidt på en efterisolering – for det er min førsteprioritet. Det er simpelthen bare så godt, og jeg glæder mig helt enormt meget til, at det er færdigt. Det skal nemlig laves inden det bliver vinter, og jeg har på fornemmelsen, at det bliver en rigtig kold vinter i år, og sådan er det.

Håber lidt, at jeg kan komme til noget fest i weekenden, for det trænger jeg virkelig til, og det er jo dejligt, når man kan sådan noget. Det kan jeg godt sige jer. Vi ses herinde igen, når nu jeg har spist noget morgenmad og gået mig en tur. For så har jeg en idé til et nyt indlæg, som jeg vil skrive til jer. Jeg er en gavmild mand. Ellers har jeg det godt her i Herning. Skal måske til Silkeborg i morgen.