Håndværk

Det er ikke altid vi kan blive lukket ind.

Hej.

Jeg syntes nu aldrig at det har bekymret mig, men siden at vi har fået en Video Dørtelefon i ejendommen, så har min kone sagt at hun nu føler sig meget mere sikker nu. Da der har været en masse i medierne om hjemmerøverier også i vores bydel, så tror jeg at der er mange der er begyndt at føle sig utrygge.

Det har bare haft den ulempe, at når jeg nogle gange kommer meget beskidt hjem fra arbejde og har vores søn med fra børnehave som ser ligesådan ud, så er det ikke lige altid at hun vil lukke os ind. Ha ha – vi bliver i hvert fald nød til at smide det meste af tøjet ude på trappen, før end at der kan blive tale om at vi kan komme ind. Men nu har jeg snakket med flere naboer og de syntes også at det giver en ekstra tryghed, at man nu se hvem man lukker ind i opgangen.