Ikke kategoriseret, Tøj

Det er nu nemt.

Som selvstændig erhvervsdrivende med egen butik, er det ikke altid lige let at finde tid til at handle og da slet ikke tøj, som altid tager et godt stykke tid at både finde og prøve. Derfor har jeg nu brugt et godt stykke tid på at lede efter gode online butikker på nettet. Jeg har nu efter et par måneders søgen, fundet en håndfuld og har indtil videre prøvet to af dem. Det vigtige er at der gode billeder og beskrivelser af  produkterne, samt at betalingen kan foregå rimeligt nemt og overskueligt. Da jeg bestilte noget Lingeri online, sidste gang, så gik der ikke mere end tre dage, så havde jeg pakken med mine indkøb på min adresse, nemt og smertefrit. Nu da foråret er kommet og da flere af dem også har gode tilbud, så skal jeg hjem i denne weekend og virkelig have kigget den i gennem, da jeg gerne vil have skifte en del af garderoben ud i år.