Friluftsliv

Det her jeg ikke set før.

Hej alle.

Lige siden jeg fik min dejlige Schæferhund, har vi hver dag haft et fast ritual om mindst en times gåtur, så snart jeg kommer hjem fra arbejde. Det er da også tit at min kone siger, at det er som om at han kender klokken, for sådan ca. en halv time før at jeg kommer hjem, sætter han sig ud til døren og venter.

I hverdagene går vi som oftes ture rundt i det store villakvarter nær hvor vi bor og forrige gang vi var ude at gå, så var de gået i gang med at lægge nyt tag, se mere her, på en ganske flot villa et stykke fra hvor vi bor. Da vi så kom forbi i går, kunne jeg se at de var ved at lægge et middelhavs blåt tag og det overraskede mig meget, da det som regel kun er godt nede i sydeuropa at man ser det. Jag ved da heller ikke om det lige er pænt eller ej, men lige det her jeg ikke set før.