Friluftsliv

Elsker at komme ud i naturen med hunden.

Hej til jer alle.

Selvom jeg er flyttet til København fra Svendborg af for at arbejde i et IT firma med Edbkøling i Nordsjælland, så er jeg meget glad for at jeg ret hurtigt fandt et sted, hvor jeg kunne have min hund med. Lige siden han var en lille hvalp, så har vi begge to virkeligt nydt vores lange gåture ude i naturen. I Svendborg er den jo bare helt fantastisk, hvor udover flere skove, vi også har havnen og stranden.

Men da jeg stadig har min bil og ikke bor ret langt fra Amager, så hænder det faktisk ret tit at vi kører ud til Dragør havn og går en god tur langs stranden. det er virkeligt et lækkert område derude. Her har du hele det gamle og meget romantiske by og havne miljø, rigtig gode strande at gå ture på og så har man jo også hele udsigten til både Øresundsbroen og til lufthavnen. For os er det et meget specielt sted.