Fritid og Hobby

Elsker jer eller noget..

Hej der! Jeg er faktisk en lillebitte smule træt af at jeg ikke får nok anerkendelse for min fede blog. Det er ikke engang på hvert indlæg, at I roser mig, og jeg fortjener og har brug for at blive rost! Det kan godt være at det i bund og grund stammer fra noget andet, men det kan jeg ikke rigtig tage mig af.. Jeg har bare brug for at I giver mig lidt kredit for al den tid jeg bruger på at sidde og skrive for jer.

OG ja, jeg gør det kun for jer! Det her har intet med mig selv at gøre. Eller jo det har det jo nok i sidste ende, men gider I ikke godt bare lade være med at køre i det hele tiden, for det begynder virkelig at gå mig på. Utaknemmelige skarn.

 

Ej okay, det er altså bare for sjov alt det jeg lige har skrevet. Jeg elsker jer, og I elsker mig. Tak for det.

http://3.bp.blogspot.com/-Ty00UWOKAPo/UEXTYjmHgmI/AAAAAAAABUc/-Y6Hc75s_vQ/s1600/Love+is+in+the+air.jpg