Ikke kategoriseret

En bedemand inspirerede mig

Ja, jeg er flyttet ind tæt på en bedemand her i Grenå, og det har virkelig inspireret mig til at gøre noget ud af livet. Jeg elsker nemlig mit liv, og jeg vil rigtig gerne ud og opleve noget, så jeg har noget at tænke tilbage på, når jeg bliver gammel. Det vil jeg simpelthen så gerne, fordi at jeg kan sige jer, at det er sådan, som jeg elsker mit liv. Det er fordi, at jeg tidligere har brugt alt for meget tid på at drikke øl og spille computer, og det tror jeg bare ikke er så fedt at tænke tilbage på, når jeg engang bliver gammel. Det kan jeg altså godt lige sige jer.

Nå, men jeg vil skynde mig at smutte igen, for jeg holder så meget af at få udrettet noget, og det har jeg tænkt mig, at jeg vil gøre i dag.

 

Bedemand Søren Rønde Hansen

Markedsgade 49

Grenaa 8500

Tlf. 86 30 02 77