Friluftsliv

En dejlig morgen i haven

Hey og velkommen i haven, haha.

Ej, jeg sidder rent faktisk og skriver det her indlæg fra min dejlige have. Det er sørme koldt, men jeg er forberedt. Jeg sidder rent faktisk en en lækker stor og blød stol, iført min dejlige sovepose, hvor jeg har puttet to varmepuder i. En i bunden til at holde tæerne varme, og den anden putter jeg lidt rundt omkring, alt efter hvor jeg lige føler den skal være.

Det er skønt at sidde herude. Jeg har allerede været herude i godt og vel tre timer. De første to timer var det koldt nok til, at jeg kunne se min egen ånde. Når man kan det, så ved man er det er forfriskende koldt. Det kan være at jeg skal til at forberede mig til det bliver endnu koldere. Måske skal jeg finde nogle træpiller til mit fyr på Fyn. Det kan også være at jeg skal gøre det en anden dag, hvor det ikke lige er fredag – det er ikke rigtig en fredagsaktivitet. I dag skal jeg ind og drikke en dato på det lokale sprithus. Det skal nok ende galt. Det er nok meget godt at jeg har startet dagen på den her dejlige måde.

Jeg kan virkelig kun anbefale at komme ud om morgenen på denne årstid – det er så lækkert!

Senere i dag vil jeg tage hunden med ud og gå en tur ned til stranden. Jeg ved ikke om jeg har fortalt det her før, men jeg går ofte ture langs strande i Danmark og kigger efter rav. Jeg elsker at finde rav, og jeg ved at min hund også elsker at komme med ud og kigge efter det.