Fritid og Hobby

En god makker.

Hej.

Jeg har nu i 5 år haft min Schæferhund og både han og jeg elsker at være udendørs og vi gør alt for at gøre brug af den dejlige natur der er omkring der hvor vi bor. Da han er meget lærenem, så gør jeg meget for, at der heletiden er et højt aktivitetsniveau, når vi er ude på vores ture. Han elsker bl.a. at finde ting som jeg så har gemt forskellige steder. Sidste vi var ud at gå gik vi først i parken, så han kunne hilse på de andre hunde derovre og herefter var det  meningen at vi skulle i skoven. Inden ville jeg lige  hæve lidt kontanter på mit Kredittkort til weekenden. Da vi gik fra maskinen ville han først ikke med og da jeg bad ham om at komme blev han siddende. Nu har jeg kendt ham så længe, at jeg godt var klar over at han ville fortælle mig noget. da han gjorde hals mod noget bag skraldespanden ved siden af automaten, tjekkede jeg det og har lå mit kort som jeg havde tabt. Den aften kom der noget godt i hundeskålen.