Fritid og Hobby

En rigtig god dag

Hey venner!

Jeg skal godt nok lige ud og lege i sneen, det er nemlig så herre sjovt. Man bliver aldrig nogensinde for gammel til at lege med sne, aldrig nogensinde siger jeg. Jeg har inviteret alle mine venner og bekendte ud til en kæmpe sneboldkamp, og så må vi se hvor mange der dukker op. Indtil videre er der allerede omkring 45 der siger at de kommer, og jeg regner med at der kommer til at være endnu flere der kommer, så det bliver bare bomben.

I dag er også en anden god dag, for jeg har lige modtaget nogle acai bær fra min moster, som har været så venlig at sende nogle hjem til mig, og tak til hende for det. Så kan der næsten ikke ske flere fantastiske ting for mig i dag. Det skulle da lige være, at jeg vandt i lotto eller sådan noget. Selvom penge ikke er lykken, så ville jeg nu gerne lige vinde et par mil.

 

Håber vi ses til sneboldkamp! SES!