Ikke kategoriseret

En wallsticker og lidt andet til værelses

Jeg har en søn, som jeg er rigtig glad for, og jeg vil godt forkæle ham lidt, for vi er lige flyttet, og han har et værelse, som ikke er så pænt. Eller det er heller ikke grimt, men der mangler måske lidt ting, som kunne gøre det lidt mere børnevenligt, eller hvad man nu siger. Og derfor har jeg besluttet mig for at jeg vil købe en wallsticker og lidt plakater, som kan blive hængt op derinde. Det tror jeg, at han bliver meget glad for.

Forresten så har jeg lige fået en hund, og den er helt vildt sød. Den hedder King, og det er sådan en fransk bulldog, som jeg altid gerne har ville have, så jeg er meget glad lige for tiden. Jeg vil lufte den, for det kan jeg så godt lide. Jeg tror også at han har brug for at komme lidt ud, synes han står henne ved døren og kigger ud.