Friluftsliv, Fritid og Hobby

Er blevet vognmand

Jeg er blevet vognmand, og derfor har jeg købt mig en rigtig fin lastbil. Den er dog ikke helt ny, så den skal lige igennem et lastbilsyn i Slagelse, for det er tættest på der, hvor jeg befinder mig lige nu. Jeg bor nemlig i Jylland, og det er jo et rigtig fint sted at bo. Lige nu sidder jeg og ser en film, som hedder ‘An Education’, som handler om en pige som har et forhold til en ældre mand, og den foregår i 60’erne. Den er rigtig god, og jeg elsker virkelig sådan nogle periodefilm. Jeg ville ønske, at jeg selv havde levet i tredserne, for det er altså en rigtig fed periode.

Nu vil jeg gå en tur ud i regnen, for jeg er ikke så frisk, men jeg stod sent op, så jeg kan ikke sove. Det tror jeg, at regnen kan hjælpe mig med, hehe. Vi ses nok snart igen herinde!