Fritid og Hobby

Er det rigtig at man kan tage lån uten sikkerhet på dagen?

Hej med jer, alle mine dejlige læsere. Så kan man godt mærke at weekenden står og banker på døren, for mit humør er helt deroppe, hvor det kun findes på fredage, lørdage og feriedage. Det er nu bare en dejlig ting sådan en weekend der, som vi siger.

Her forleden dag ringede min kammerat for at få et lille råd af mig, omkring lån, men jeg blev godt nok nødt til at sende ham videre, for jeg ved ikke helt nok om det til at jeg tør give råd omkring det. Jeg har siden hen læst en del om det, og set at man kan tage et lån på dagen uten sikkerhet, hvilket jo egentlig er rimelig smart, hvis man altså ikke har lyst til at tage sit lån i banken. Det kan der jo være mange grunde til.

Kan I nu have en rigtig rar weekend! Pas på hinanden derude. Det er farligt i trafikken, men det ved I jo godt.