Ikke kategoriseret

Er du tømrer Vejle?

Hvis du er tømrer Vejle – så har jeg brug for dig. Det er næsten ikke til at bære, men hele min udestue er brast sammen, i fjor, da vi holdt bingo for alle på plejehjemmet. Gamle Ole gik amok og savede de bærende bjælker over med sin lommekniv, så det var ikke så godt. Det tog ham flere dage, men det var også et rimelig intenst bankospil.Det går altid lidt over gevind, som man siger, når Mogens og Onkel morfar også er der. De kan nemlig ikke lide gamle Ole – så der slår det gnister ud til alle sider. Jeg skal snart holde bryllup for Mogens og Peter, som er det første danske forlovede bøssepar. Jeg er så stolt af dem, og det er alle de andre også. Dette bryllup skal holdes i min udestue og netop derfor er det vigtigt, at vi får styr på det allerede nu. Det var sådan set alt for idag. jeg pakker sammen og vender tilbage inden længe.