Hotel & Restaurant

Et hotel i Kolding, Danmark ;)

Hepehey.

Så er det vist på tide, at jeg kommer lidt ud med familien. Det bliver ikke noget vildt, desværre. Vi kan ikke rigtig tage ud og rejse igen, for både konen og jeg er lidt bundet til arbejdet for tiden. Men det betyder jo ikke, at vi ikke kan tage på en lille hyggelig weekend med børnene.

Vi har fundet et hyggeligt sted i Kolding, http://www.sdrbjertkro.dk/169-sdr._bjert_kro.htm, som vi lige kan tage til, og så få os en lille hyggelig weekend væk fra de sædvanelige rammer. Det er altid rart at komme lidt væk, også selvom det ‘bare’ er til et andet sted i Danmark.

Jeg har ikke selv besøgt Kolding siden jeg var studerende, tror jeg. Kan i hvert fald ikke huske hvornår sidste gang skulle være. Det er sjovt nok.

Nu vil jeg lave noget mad til familien, så I må nu have det godt så længe, for jeg gider ikke lige blogge mere lige nu, men bare rolig. Der kommer et nyt indlæg efter maden 😉