Fritid og Hobby

Et lite lån på dagen til min rejse

Goddag alle mine kære læsere!

Jeg håber I har det rigtig skønt, og er kommet godt halvvejs ind i denne fantastiske uge. Der ligger stadigvæk en del sne, når jeg kigger ud af vinduet, men det gør mig altså ikke så meget. Jeg har altid været rimelig glad for sne, men jeg må nok indrømme at jeg ikke er liige så glad for det, som jeg var da jeg var en bette knægt.

Her inden så længe skal jeg ud og se lidt på verden. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Det er et par gode venner og mig, som skal ud og kigge lidt rundt, og denne gang går turen til Spanien. Jeg ville gerne have haft været lidt længere væk – måske Sydøst Asien, men det må blive en anden gang, for det har jeg altså ikke lige penge til lige nu. Jeg bliver også nødt til at tage et af de der lite lån på dagen – her er de bedste af de typer lån. Jeg håber snart at jeg får taget mig sammen til at tage det lån, så vi kan få bestilt billetterne. Det bliver klasse!

Vi ses!