Fritid og Hobby

Et Quick lån :)

Hejsa!

Det er ved at være at være tid til et indlæg, for det har jeg nemlig ikke været så god til her på det sidste. Jeg vil gerne lige vise jer en side, som godt kan gå hen og vise sig vigtig, hvis man lige pludselig står og mangler penge: http://kviklaan-nu.dk/quick-lan. Jeg stod selv i en situation for et par år tilbage, hvor jeg virkelig skulle bruge et lån i en hulens fart, men det var bare ikke lige sådan at få sådan et, og dengang ville jeg ønske at jeg havde vidst, at man kunne tage sådan et lån her. Jeg fandt heldigvis på en nødløsning i sidste øjeblik, så det hele endte okay, men det ville have været noget nemmere, hvis jeg bare havde kunne tage sådan et lån.

Det er torsdag i dag, og jeg har aftalt med nogle venner, at vi skal ind og have et par billige øl i byen i aften. Det bliver ikke noget vildt, for det har jeg ikke rigtig lyst til. Eller måske gør det. Nu må vi se hvad det ender med.