Håndværk

Få huset til at spille

Jeg går rigtig tit og tænker på at få bygget mig en rigtig lækker lille tilbygning til mit lille dejlige hus. Jeg kunne rigtig godt tænke mig måske at få lavet en form for udestue, hvor der kan komme masser af sol og varme ind om sommeren. Det tror jeg ville være perfekt. Det er bare lidt murerarbejde der mangler.

Jeg overtog huset her for snart 10 år siden, og da jeg købte det, var det der, som man godt kan kalde et “håndværker tilbud”, for det stod ikke i særlig god stand da jeg overtog, hvis man skal sige det mildt. Men gennem årerne og med hårdt arbejde, har det efterhånden båret frugt, for det er begyndt at spille 100%. Jeg har efterhånden også lavet rigtig meget på det, og det er en fornøjelse at se hvordan huset stille og roligt er gået fra noget man ikke havde lyst til at vise frem, til et rigtig lækkert hus, som jeg elsker at invitere gæster hjem i.