Penge

Fedt skrabespil på nettet

I går sad jeg og kedede mig rigtig meget foran computeren, og så ramte jeg lige pludselig en fed hjemmeside, hvor jeg blev lovet nogle gratis skrabelodder, og jeg havde alligevel ikke rigtig andet at tage mig til, for der var hverken nogen at skrive med, eller nogen nye nyheder, som jeg kunne læse, så jeg gav mig bare til at give det en chance. Og jeg må indrømme, at jeg blev totalt bidt af de spil der. Jeg vandt endda på nogle af skrabelodderne, så det var jo bare en ekstra bonus, og jeg endte endda med penge på kontoen da jeg sluttede.

Noget af det første jeg så gjorde i dag, da jeg tændte computeren var da selvfølgelig at tjekke det gratis skrabespil ud igen, for jeg kunne jo lige så godt se, om jeg kunne forbedre min gevinst. Så jeg begyndte da bare at skrabe og skrabe, og til sidst sad jeg da med over 150 kr i overskud, som jeg rent faktisk ikke havde givet en eneste krone for. Det kan man da kalde held, hehe. Og det slutter her, for jeg har da i hvert fald tænkt mig at prøve flere gratis skrabelodder, det er i hvert fald helt sikkert.