ferie

Festmenu i Ballerup.

Hej allesammen.

Jeg har for nogle år siden været udvekslingsstudent hos en familie i USA og nu har det besluttet sig her til sommer, at komme og besøge mig her Roskilde i Danmark. Jeg syntes virkeligt at det er stort og vil gøre alt for, at gøre deres ophold på 14 dage, så sjovt og spændende som muligt. Da jeg ved at de holder meget af  naturen, så har jeg allerede fået min onkel og min far med på en ide om at køre dem ned til Møns klint, da det er et af de smukkeste steder i Danmark. Vi skal også ud og sejle på fjorden, som jeg ved at de vil sætte stor pris på. De har selv spurgt til den Lille havfrue og Tivoli, så en tur til København, skal vi også. Jeg har så i tankerne at bestille en festmenu i Ballerup (http://www.kejserindens-gryder.dk/privat/festmenu-glostrup-storkoebenhavn-koebenhavn), som jeg har set på nettet, men det er måske lidt tidligt at beslutte endnu. Jeg glæder mig meget til at se dem igen.