Ikke kategoriseret

Find de helt rigtige remedier til intimbarbering

Ifølge statistikker er der rigtig mange mænd og kvinder som intimbarberer sig. Typisk starter folk på det omkring teenagealderen og holder det ved lige hvis de ikke kan klare at have hår de forskellige steder. Det er blevet populært især blandt de unge at intimbarbere sig. Selvom mange gør det, så er det ikke ensbetydende med at du er nødsaget til at gøre det. Man bestemmer over sin egen krop og skal dermed selv træffe en beslutning om det er noget man har lyst til. Man kan også prøve det en enkel gang og derefter lade hårene vokse ud igen. Der findes flere metoder at intimbarbere sig på og dermed er der ligeledes mange redskaber på markedet. Tjek dine muligheder ud så du kan komme i gang med det helt store projekt.

Værd at vide om intimbarbering:

Der findes ikke kun en måde man kan intimbarbere sig på. Selvom man barbere det samme område som alle andre, så er det ikke ensbetydende med at man gør det på den samme måde. Der er f.eks. nogen kvinder som kun vælger at barbere bikinilinjen, imens andre fjerner alle hårene i det område. Det er heller ikke alle mænd som fjerner alle deres skægstubbe. Man er nødt til at eksperimentere sig frem til hvad der tilfredsstiller en selv. Man bestemmer over sin egen krop og derfor skal man ikke blot gøre som alle andre. Når man vælger at intimbarbere sig, så er man også forpligtet til at holde det ved lige jævnligt, da hårene hurtigt vokser ud. For mænds vedkommende skal de barbere sig et par gange om ugen fordi skægstubbe f.eks. vokser ud efter blot 1-2 dage.

Intimbarbering blev for alvor en ting som de fleste gjorde i starten af 90erne. En ny dille er altid spændende og interessant, så derfor var de unge især nødt til at prøve det fordi alle gjorde det. I dag er der fortsat mange som bruger tid på at fjerne kønsbehåring fordi de har det bedst sådan. Mænd bruger typisk en barbermaskine til at fjerne hårene med. Kvinder har lidt flere muligheder fordi de typisk fjerner hår fra flere områder såsom skridtet, under armene og på benene. Der er mange som bruger en engangsskraber samt barberskum til at fjerne hårene med. Det er ikke altid at en engangsskraber får fjernet det hele, så for tiden er det ret populært at bruge voks eller laser. Man er nødt til at prøve sig frem med de forskellige metoder for at finde ud af hvad der fungerer bedst for en.

Produkter på markedet:

Der findes mange produkter til intimbarbering til både mænd og kvinder, hvilket kan være med til at gøre valget endnu sværere. Der findes et hav af skrabere man f.eks. kan købe og nogle modeller er bedre end andre. Der bliver løbende lavet forskellige slags tests for at se hvad danskerne hælder mest til blandt forskellige produkter. Ud fra forsøgspersonernes svar bliver produkterne arrangeret i rækkefølge efter hvilket produkt der har været mest populært. Jo mere populært et produkt er, jo større er chancen for at man netop køber det produkt. De fleste mennesker har det med at spejle sig i hinanden og bruger dermed hinandens tips og tricks til at finde ud af hvordan intimbarbering fungerer bedst samt hvilke produkter man bør anvende.

Der er både fordele og ulemper ved alle slags metoder til at fjerne kønshår, så vælg den metode du bedst kan lide. Husk på at der heller ikke er noget galt i at have kønshår, da der også er en række fordele ved at bevare dem såsom forhindrer irritation under samleje og beskytter kroppen mod fremmedlegemer.