Ikke kategoriseret

Find en maler Struer

Hej med dig. Jeg har det i hvert fald selv sådan, at jeg aldrig har kunnet finde en maler Struer – men nu er det heldigvis ikke sådan længere. For nu har jeg nemlig fundet ham her: Malermester v/ Ole Hansen – Industriarealet 57 – 6990 Ulfborg og han er bare helt i orden, Morten! Man skal altid passe lidt på med alle de håndværkere, men ham her – han har altså bare noget at have det i. Han er utrolig dygtig og jeg kunne slet ikke tro mine egne øjne, da vi først så det færdige resultat. Jeg vil om ikke andet sige at han også var en flink fyr og der er ingen tvivl om, at jeg vil bruge ham i fremtiden, når jeg får brug for en maler igen. I kender sikkert også nogle andre malere, men de er helt sikkert ikke bedre end ham her, som far er begyndt at bruge nu. Tjek ham ud og skriv hvad I synes. I har i hvert fald min garanti for at han altid gør et godt stykke arbejde.