Fritid og Hobby, Ikke kategoriseret

Firma hjemmeside om sundhed

Hey hey, så er jeg tilbage  igen for at blogge lidt om alt og ingenting.

 

Ej, denne her gang skal jeg faktisk fortælle jer lidt om en idé som vi har fået på mit arbejde. Vi vil nemlig gerne begynde at blive lidt sundere allesammen. Jeg er jo normalt rigtig sund til daglig, men på arbejdet halter jeg lidt bageftr fordi at min kollegaer er rigtig usunde dagen lang. Nu skal det dog være slut, nu skal vi allesammen til at være sundere på arbejdet.

 

Vi har snakket om at starte en side omkring firmaets sundhed, klik lige her og læs. På hjemmesiden skal der stå en masse om sundhed hvis nogle skulle komme i tvivl. Så skal der stå personlige mål for måneden så vi kan følge med i hinandens mål og støtte hinanden undervejs. Det er nemlig rigtig vigtigt at have nogle til at støtte dig og give dig et skuldreklap af og til.

 

Hej hej