Lejlighed

Flink og effektiv låsesmed i Aalborg

Der er ikke noget mere irriterende, end at komme hjem midt om natten og konstatere, at men har glemt nøglerne derhjemme. Men det var så lige nøjagtigt hvad der skete for mig i sidste weekend. Nu kan man så være glad for, at vi lever i tider med ret god teknologi, så da jeg har en iPhone med internet, så fandt jeg ret hurtigt nummeret på en låsesmed med døgnservice, læs mere her: http://aalborg.bonnesikring.dk/.

Det tog nok ikke mere end et kvarter, så stod han på adressen og yderlige 5 min. mere så havde han åbnet døren. Jeg fik en meget venlig og professionel betjening og da han havde lukket mig ind, så tilbød han at lave en kopi af min nøgle, som jeg evt. kunne have liggende hos en nabo. Jeg fik lavet to, så nu skulle jeg ikke gerne komme til at stå i samme situation igen.