Penge

Forbrugslån er en mærkelig størrelse

Forbrugslån er en mærkelig størrelse. De er meget populære, og det er både godt og skidt. Vi slår fast med det samme, at det kan være meget praktisk, at kunne låne penge, uden at stille nogen sikkerhed, eller informere om, hvad man skal bruge pengene til. Med et forbrugslån får man hurtigt de penge, som man skal bruge.
Men når unge tager et lån under 25 år, tager for mange forbrugslån, så kan det være svært at slippe ud af det igen. Renten er ofte tårnhøj, hvis man sammenligner med bankens. Det er meget svært at få et lån i banken, når man er under 25 år, så derfor tager mange unge under 25, et forbrugslån, til en ekstrem høj rente.
Når man ansøger om et forbrugslån, så går der ofte et par timer, inden man får et svar. Der er dog mange låneudbydere, som behandler ansøgningen, indenfor 5-15 minutter. Det gør det ekstremt nemt for unge under 25 år, at få et forbrugslån.
Forbrugslån bruger man til, som navnet antyder, sit forbrug. Mangler man et par sko, et fjernsyn, eller en ferie, så er et forbrugslån ofte den løsning, som mange vælger. Det er også fint nok, hvis man blot kan håndtere det. Alt for mange unge under 25 år, ender med at have en kæmpe gæld, som startede ud med, at være forskellige små lån – deriblandt forbrugslån. Lån penge under 25 år – læs mere her.