Naturliv

Friluftsliv og billige lån

Jeg elsker livet under åbne himmelstrøg, og det er jeg altså rigtig tilfreds med, for jeg elsker simpelthen at være udenfor. Det kan jeg godt lige love jer for, at jeg godt kan lide, og jeg vil meget gerne snart på overlevelsestur i Sverige – men altså det bliver nok først om noget tid, for jeg tror det er lidt farligt lige nu med den kulde der er deroppe. Det vil jeg ikke risikere – meningen med en overlevelsestur er jo netop at overleve, og det tror jeg ikke at jeg kommer til, hvis jeg tager afsted nu her. Det er en ting der er helt sikkert, som vi siger. Jeg skal have min gode ven Tony med, for han er helt vildt flink, og han er også alt for vild til at overleve, og det er altså noget som man har brug for når man er på sådan en tur. Der SKAL man have en rigtig survivor med, som vi siger. Det er obligatorisk!

 

Læs om lån herinde: http://www.laan-for-ungdom.info/billige-lan/

 

Håber at I har det godt alle sammen – vi ses ude i naturen.