Ikke kategoriseret

Glarmesterarbejde søges her på Fyn

Jeg har hårdt brug for en glarmester som kan komme og sætte nogle termoruder i for mig, for det er ved at være vinter, og jeg kan godt mærke, at de ikke er så tætte de ruder, som jeg har lige nu, og det er jo ikke for fedt, hvis jeg selv skal sige det, hehe. Men nok om det. Har indtil videre fundet dem her, og jeg tror også at det bliver dem, som jeg ringer til; http://www.t-fyn.dk/toemrerarbejde/glarmesterarbejde/.  Kender nemlig nogle andre, som har brugt dem her, og de siger, at de skulle være rigtig gode, så det vælger jeg at tro på. Det kan jeg godt sige jer.

Nu vil jeg løbe mig en lang tur, for det kan jeg bare godt lide. Det er lang tid siden jeg har købet langt, men jeg holder det da ved lige ved ikke at løbe så langt men ofte. Hej!