Ikke kategoriseret

God bedemand i Aalestrup

Hejsa alle sammen! Jeg er ved at være ovenpå efter en begravelse som jeg var til hos en gammel ven der desværre er afgået ved døden. Jeg synes at jeg vil rose bedemanden fra Aalestrup fordi at han gjorde et mægtigt arbejde med at sørge for at man kan komme ind til en begravelse og se hvordan at der er tænkt på alt også de små detaljer.

Nu er det ved at være tiden til at jeg tager mig en ferie så jeg kan komme lidt på afstand af det hele for det har været en sørgelig oplevelse så jeg vil gerne lige væk lidt og lade lidt op på humør og lige tage den tur som vi begge havde planlagt. Det bliver en tur til Laos og jeg vel køre hele landet igennem så jeg kan sprede hans aske forskellige steder.

Kan i alle sammen have en god weekend når den kommer

Vesthimmerland Begravelse

Nørrehedevej 5

Aalestrup 9620

Tlf. 98 64 18 69