Håndværk

God haveservice i Hinnerup?

Hej alle venner,

I dag skal vi jo snakke en smule om haveservice og om det er en god ide at anskaffe sig. Jeg må indrømme at jeg aldrig har brugt andre end min mor og far til at hjælpe mig i haven og de er godt træt af det fordi de også har deres egen have at holde orden på. Her hvor jeg bor er det nok en god haveservice i Hinnerup som er det tætteste for mig.

Hvordan gør i orden på jeres haver ? Bruger i selv haveservice eller har i flinke venner der kan hjælpe over en kold øl og en grill pølse

Ærlig talt så synes jeg at en have skal kunne klare sig selv, jeg elsker nemlig at leve i en jungle, problemet er bare at min nabo synes det ser træls ud og jeg må nok indse at vi lever i et tæt nabolag hvor det er vigtigt at feje for egen dør hehe.

God dag.