Friluftsliv

God motion og frisk luft

Efter en hel del år på arbejdsmarkedet med rigtig meget stillesiddende arbejde er gåde vægten røget i vejret ug kondien er helt i bund, så for fire måneder siden gik jeg i en sportsbutik, købte sko og joggingsæt, og så startede jeg i det små, med i første omgang at tage nogle gode lange gåture i rask tempo ude i skoven.

Dette har jeg holdt ved lige siden og i dag holder jeg virkelig af at komme i skoven og løbe, som jeg nu gør tre gange om ugen. Jeg har endvidere tilmeldt mig et motioncenter, hvor jeg ligeledes kommer to gange om ugen. I sidste uge var jeg også derude tidlige om morgenen, da det var lørdag. Det hænder, at jeg af og til i weekenden, at jeg har tid til at tage i skoven og det havde jeg denne dag. Jeg tilbragte to gode timer derude, men da jeg kom hjem, så havde jeg desværre mistet mine nøgler i skoven. jeg fik hentet et ekstra par hos en ven, så nu må jeg finde en som laver nøgler i Køge, så jeg kan få lavet et ny par til mig selv.