Fritid og Hobby

Gode serier

Halløjsa kære læsere 🙂

Jeg brugte det meste af aftenen i går på at se serie på computeren. Jeg har fået netflix på min laptop, og jeg skal da nok lige love jer for at det er noget som der stjæler tid. Nu fik jeg lige set Mad Dogs her i dag, og den er godt nok god. Den kan jeg i hvert fald godt anbefale jer at se..

Jeg overvejer at få bestilt mig et abonnement på HBO istedet for, for jeg synes nemlig helt klart at det er HBO der laver de bedste serier for tiden. Man kan jo lige nævne nogle hurtige nogen som de har lavet. Der er blandt andet Game of Thrones, True Detective, Eastbound and down og mange andre. Alle de serier er simpelthen bare så gode, at jeg vil kunne se dem dagen lang, og det er faktisk også hvad jeg gør, hehe.

Jeg har dog ikke hele dagen i dag til at se serie, desværre. Jeg skal have undersøgt noget med et lån, som jeg overvejer at tage. Du kan læse om det her: http://www.billig-forbrukslan.com/laan-50000. Det virker alt sammen meget nemt og lige til, men jeg vil gerne lige læse lidt mere om det inden jeg kaster mig ud i et lån, hehe 🙂

Vi ses!