Friluftsliv, Ikke kategoriseret

Godt jeg fik det cover.

Hej.

Så er det  igen weekend og det er ensbetydende med at jeg skal sammen med min hun ud i skoven og motionere. Det gør vi næsten hele året rundt. Nu skal det lige siges, at med den vinter, som vi havde sidste år, så var der et par måneder hvor vi simpelthen ikke kunne komme nogen steder. men i år skal vi i hvert fald ikke klage over den sommer at vi allerede har haft.

Men når vi er i skoven så tit, så er jeg også nædt til at have ,im mobil med mig. Så her forleden dag da vi lige var startet på at løbe, så havde jeg ikke fået lukket min lomme ordentligt og ud røg mobilen. Til alt held så har jeg lige købt et nyt cover til min 4s, så det tog både i mod stødet og så beskyttede det mod skidt og snavs på jorden. Så det hele endte godt alligevel.