Friluftsliv, Fritid og Hobby, Ikke kategoriseret

golftur i weekenden

Nå nå, så var jeg da lige på golf tur her i weekend med svigerfar. Han elsker nemlig at spille, så han ville gerne vise mig hvor fedt det er, og jeg blev da posetivt overrasket. Svigerfar blev da lidt misundelig da jeg slog en putter eller hvad det nu er det hedder når man skyder den i hul med det samme?! Han blev ikke sådan der gal misundelig, og han inviterede mig da med næste weekend, han syntes klart at jeg bør begynde til det. Det har jeg da taget til mig, så jeg sidder lige og ser på lidt udstyr på nettet for at se om det er en fritids beskæftigelse som jeg har råd til at dyrke.

 

Jeg har nemlig altid hørt rygter om at det kun er de rige der spiller golf, men det tror jeg nu er noget pjat. Alle kan spille det hvis de har lyst og man kan jo bare leje noget dstyr hvis ikke man vil og kan købe sit eget.