Børn

Gynger mig her..

Jeg husker tydeligt, hvad jeg bedst kunne lide, da jeg gik i folkeskole, hvilket nok er det samme, som de fleste andre børn. Jeg vidste virkelig ikke noget bedre end når man sad inde i timen, og bare lyttede nænsomt til læreren, der fortalte os, at vi havde enten fri, eller frikvarter.  Så skal jeg love for, at man kunne flyve ud af døren, og så bare ned til min yndlings gynge af træ, eller ud og spille fodbold, eller lege en eller anden mærkelig leg med ham den underlige fra klassen.

Jeg husker også meget tydeligt, hvordan de pludselig havde fjernet min yndlings gynge, for at sætte et nyt metal gyngestativ op, istedet for min elskede træ gynge. Meeen det endte da også med, at jeg blev rigtig glad for at lege på metal gyngen. hehe. Jeg elskede bare i det hele taget gynger.

Det er nok også derfor, at jeg sørgerede for at få sat gynger og alt muligt andet sjovt op i min have, så mine børn kunne have det samme sjov som jeg har haft.