Ikke kategoriseret

Har brug for et sted, hvor man kan låne penger nå

Jeg glæder mig til at finde ud af, hvor jeg kan låne penger nå, for jeg har lidt brug for nogle. Jeg har kigget lidt rundt, og jeg har fundet nogle forskellige sider, hvor man kan oprette lån. Se dem her. Det er nemlig noget, som jeg har brug for, og jeg glæder mig til, at jeg får de penge der, for jeg skal ud på en lille rejse, som jeg har ventet på, at jeg kunne komme ud på i lang tid. Det er med damen, og jeg har lovet hende for et par måneder siden, at jeg nok skulle give en rejse.

Nå, men jeg vil ud og opleve lidt forskellige ting, så det glæder jeg mig da til. Og jeg har penge igen om to måneder, for jeg begynder på arbejde i næste måned, og så får jeg min første løn her inden så længe, så det skal nok blive spændende, skal jeg da nok lige love jer for. Håber, at I har det godt, for jeg har det helt fremragende.