Ikke kategoriseret

Har fået en til at lave VVS for mig

Jeg er rigtig glad lige nu, for det er lige gået op for mig, at der kommer en i morgen, som skal udføre noget VVS for mig her i Ebeltoft, og det er noget, som det har trængt til i virkelig lang tid, så det er er jeg jo rigtig glad for, hvis jeg selv skal sige det. Og det skal jeg jo, for det er jo herinde at jeg regerer, for det er jo min blog. Hehe. Det er da i hvert fald mig, som betaler for domænet, så jeg ville mene, at det var mit ord der gjaldt, og derfor er det sådan. Men jeg vil da gerne høre jeres mening, hvis I har noget spændende at sige. Så lytter jeg mere end gerne, skattevenner.

Nu vil jeg gå over og købe noget kød, for jeg er godt nok helt vildt sulten, skulle jeg ellers lige hilse at sige, og det er jo bare fordi, at det er så dejligt vejr, at jeg har gået meget i dag, og derved mistet energi som man får igennem føde.