ferie

Har kigget på kajakudstyr i dag

Jep, jeg har været nede i byen for at finde mig noget kajakudstyr, da jeg skal til at begynde på at ro igen, men jeg ved ikke helt, om jeg bare lige køber det over nettet istedet, for det var ret dyrt, det jeg fandt, men sådan er det jo. Har kigget lidt herinde, og det er faktisk nogle ret godt priser, synes jeg, hehe.

Okay, men det er jo fint nok det hele. Tror jeg vil lave mig en god omgang pasta til aften, for det er altså helt seriøst noget af det allerbedste, jeg ved. Lige nu sidder jeg eksempelvis og hører noget rigtig god musik,, og så får jeg sådan lyst til at lave mad. Det er noget af det bedste, jeg ved, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor godt jeg synes det smager det mad jeg laver.

Nå, I må have det rigtig godt, for jeg elsker virkelig livet – og håber I gør det også 😉