Ikke kategoriseret

Har kontaktet en værktøjsfabrik

Jeg skal have fremstillet noget værktøj, og derfor har jeg rettet henvendelse til denne værktøjsfabrik, da jeg har hørt at de har ret godt styr på, hvad de laver, og et er jo virkelig fedt at vide, når nu man skal bestille noget hos dem. Det kan jeg godt lide.

Nå, men lige nu sidder jeg og ser en film, og den er rigtig go. Den handler om nogle som laver musik, og det er simpelthen bare for fedt, skulle jeg hilse og sige. Det er bare så dejligt, og jeg er simpelthen så fedt. Nu vil jeg gå mig en tur, for jeg elsker virkelig lidt frisk luft, og det er jo bare for fedt, hehe.

Tror jeg vil have pizza til aften, for det smager jo rigtig, rigtig godt, og det er nemlig sådan at jeg er rigtig god til at bage det, så det bliver godt. Det kan jeg godt sige jer.